Samsonite

Alu Fit Slide-Up Wallet Dark Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Dark Brown
Merk product code 133890
Ruimte voor briefgeld True
Serie Alu Fit

Op zoek naar een compacte en stijlvolle portemonnee? Dan is de Alu Fit Slide-Up Wallet van Samsonite perfect voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Pasjes portefeuilles en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm is deze portemonnee ideaal om al je pasjes en briefgeld veilig op te bergen. Het materiaal van de portemonnee is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Alu Fit Slide-Up Wallet is afkomstig uit de Alu Fit serie van Samsonite. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De donkerbruine kleur geeft een luxe uitstraling aan de portemonnee, terwijl de merkproductcode 133890 zorgt voor authenticiteit.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is de ruimte voor briefgeld. Je kunt al je bankbiljetten veilig en georganiseerd opbergen, zodat je altijd snel en gemakkelijk bij je geld kunt. Of je nu onderweg bent of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, deze portemonnee is een praktische en stijlvolle keuze.

Wacht niet langer en upgrade je portemonnee met de Alu Fit Slide-Up Wallet van Samsonite. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies