Samsonite

Alu Fit Slide-Up Wallet Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 133890
Ruimte voor briefgeld True
Serie Alu Fit

Op zoek naar een compacte en stijlvolle portemonnee? Dan is de Alu Fit Slide-Up Wallet van Samsonite perfect voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Pasjes portefeuilles en is ontworpen voor volwassenen.

De Alu Fit Slide-Up Wallet heeft een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je broekzak of tas, waardoor hij ideaal is voor onderweg.

Wat deze portemonnee echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardig aluminium materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en bescherming voor je pasjes en geld.

De Alu Fit Slide-Up Wallet is onderdeel van de Alu Fit serie van Samsonite. Met zijn merkkleur in blauw en productcode 133890, straalt deze portemonnee kwaliteit en stijl uit.

Naast het opbergen van pasjes, biedt deze portemonnee ook ruimte voor briefgeld. Met zijn handige slide-up mechanisme kun je gemakkelijk toegang krijgen tot je pasjes en geld, waardoor je snel en efficiënt kunt betalen.

Kortom, de Alu Fit Slide-Up Wallet is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte, stijlvolle en functionele portemonnee. Met zijn hoogwaardige materialen, handige formaat en moderne uitstraling, zal deze portemonnee zeker indruk maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies