Samsonite

Alu Fit Slide-Up Case Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Red
Merk product code 133888
Serie Alu Fit

Op zoek naar een stijlvolle en praktische pasjeshouder? Dan is de Alu Fit Slide-Up Case van Samsonite precies wat je nodig hebt. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portefeuilles" en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 6 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 10 cm, is deze pasjeshouder compact en gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal waarvan de Alu Fit Slide-Up Case is gemaakt, is hoogwaardig aluminium. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en bescherming van je pasjes.

De Alu Fit Slide-Up Case is onderdeel van de populaire Alu Fit serie van Samsonite. Met de merkkleur "Red" en de merkproductcode "133888" is deze pasjeshouder een echte eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, deze pasjeshouder biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Wacht niet langer en upgrade je portemonnee met de Alu Fit Slide-Up Case van Samsonite. Bestel nu en geniet van het gemak en de elegantie die deze pasjeshouder te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies