Samsonite

Alu Fit Slide-Up Case True Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam True Blue
Merk product code 133888
Serie Alu Fit

De Alu Fit Slide-Up Case is een perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle pasjeshouder. Met een breedte van 6 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 10 cm, is deze case compact en gemakkelijk mee te nemen in je tas of zak.

Gemaakt van duurzaam aluminium, biedt deze pasjeshouder optimale bescherming voor je pasjes. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht, waardoor je geen extra gewicht hoeft mee te dragen.

De Alu Fit Slide-Up Case is ontworpen door het gerenommeerde merk Samsonite, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Met de merkkleur True Blue en de merkproductcode 133888, straalt deze pasjeshouder een gevoel van kwaliteit en stijl uit.

De Alu Fit Slide-Up Case behoort tot de serie Alu Fit, die bekend staat om zijn functionaliteit en moderne ontwerp. Met deze pasjeshouder ben je altijd goed georganiseerd en heb je je pasjes binnen handbereik.

Kies voor de Alu Fit Slide-Up Case en geniet van een praktische en trendy pasjeshouder die perfect bij jouw stijl past.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies