Resfeber

Moreno Card wallet Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 0.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Kunstleer
Materiaal binnenkant PU
Merk Resfeber
Merk kleurnaam Sand
Merk product code A007
Opberg opties 5 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een compacte portemonnee die perfect in je tas past? Dan is de Moreno Card wallet van Resfeber de ideale keuze voor jou. Deze stijlvolle ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt voldoende ruimte voor al je essentials.

Met een breedte van 10 cm, een hoogte van 7 cm en een diepte van slechts 0.5 cm, is deze portemonnee compact en handig in gebruik. Het zwarte hardware en de kunstleren buitenkant geven de portemonnee een moderne en trendy uitstraling.

De Moreno Card wallet is voorzien van een ritssluiting, waardoor al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Met 5 open binnenvakken heb je voldoende ruimte voor al je pasjes, terwijl er ook ruimte is voor zowel briefgeld als muntgeld.

Deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft een PU binnenkant voor extra duurzaamheid. Het merk Resfeber staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Moreno Card wallet is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Sand" en de productcode A007, voegt deze portemonnee ook nog eens een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look.

Wacht niet langer en upgrade je accessoirecollectie met de Moreno Card wallet van Resfeber. Bestel nu en geniet van een praktische en trendy portemonnee die perfect bij jouw stijl past!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies