Mywalit

Zip Purse ID Holder Copacabana

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Copacabana
Merk product code 334
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je identiteitskaart en andere belangrijke pasjes bij je te dragen? Dan is de Zip Purse ID Holder van Mywalit echt iets voor jou! Deze trendy ritsportefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing.

Deze Zip Purse ID Holder heeft een breedte van 8 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, waardoor hij gemakkelijk in je tas of zak past. Het materiaal van deze portefeuille is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met de ritssluiting kun je je pasjes veilig opbergen en voorkom je dat ze per ongeluk uit je portefeuille vallen. Het merk Mywalit staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze Zip Purse ID Holder is daar geen uitzondering op. De kleur van deze portefeuille is Copacabana, wat zorgt voor een vrolijke en zomerse uitstraling.

Deze Zip Purse ID Holder heeft een merkproductcode van 334, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portefeuille voor jezelf of een cadeau wilt geven aan een vriend of familielid, deze ritsportefeuille is een uitstekende keuze.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je eigen Zip Purse ID Holder van Mywalit. Met deze trendy en praktische portefeuille ben je altijd goed georganiseerd en zie je er ook nog eens stijlvol uit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies