Mywalit

Zip Purse ID Holder Liguria

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Liguria
Merk product code 334
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je ID en andere belangrijke kaarten bij je te dragen? Dan is de Zip Purse ID Holder van Mywalit echt iets voor jou. Deze ritsportefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische oplossing. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm past deze portefeuille gemakkelijk in je tas of broekzak.

De Zip Purse ID Holder is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Mywalit staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dat is zeker terug te zien in dit product. De Liguria kleur geeft de portefeuille een trendy en eigentijdse uitstraling.

Met een handige ritssluiting is je ID en andere kaarten altijd veilig opgeborgen. Geen gedoe meer met losse kaarten die kunnen verloren gaan. De Zip Purse ID Holder is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een stijlvol accessoire dat je outfit compleet maakt.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Zip Purse ID Holder van Mywalit. Met zijn compacte formaat en hoogwaardige materialen is dit de ideale portefeuille voor volwassenen die op zoek zijn naar gemak en stijl. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak van een georganiseerde en trendy portefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies