Mywalit

Zip Around Fan Creditcard Holder Liguria

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Liguria
Merk product code 328
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je creditcards georganiseerd te houden? Dan is de Zip Around Fan Creditcard Holder van Mywalit precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is perfect voor volwassenen.

Deze creditcardhouder heeft een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm. Hij is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het merk Mywalit staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze houder is geen uitzondering. De kleur van deze specifieke houder is Liguria, wat een unieke en trendy uitstraling geeft.

Met een handige ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je creditcards opbergen. Geen gedoe meer met losse kaarten die kunnen beschadigen of zoekraken. Met de Zip Around Fan Creditcard Holder heb je al je belangrijke kaarten altijd binnen handbereik en georganiseerd.

Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor je creditcards of gewoon een trendy accessoire wilt toevoegen aan je outfit, deze creditcardhouder is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze Zip Around Fan Creditcard Holder te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies