Michael Kors

Jet Set Card Holder Deep Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Deep Orange
Merk product code 34F9GF6D0L
Ruimte voor briefgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Geen sluiting

De Jet Set Card Holder is een stijlvolle pasjeshouder van Michael Kors. Met zijn afmetingen van 10.5 cm breed, 4 cm diep en 7.5 cm hoog, is deze pasjeshouder perfect om al jouw pasjes georganiseerd te houden. Het materiaal van de pasjeshouder is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Deze pasjeshouder is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige diepe oranje kleur, met goudkleurige hardware. De Jet Set serie van Michael Kors staat bekend om zijn tijdloze en elegante ontwerpen, en deze pasjeshouder is daar geen uitzondering op.

Met de Jet Set Card Holder heb je voldoende ruimte voor al jouw pasjes, en er is zelfs ruimte voor briefgeld. De pasjeshouder heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk en snel toegang hebt tot al jouw pasjes. Het merkproductcode van deze pasjeshouder is 34F9GF6D0L.

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle pasjeshouder, dan is de Jet Set Card Holder van Michael Kors de perfecte keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, elegante ontwerp en ruime opbergruimte, is deze pasjeshouder een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies