Michael Kors

Jet Set Card Holder Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 34F9GF6D0L
Ruimte voor briefgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Geen sluiting

De Jet Set Card Holder is een stijlvolle pasjeshouder van Michael Kors. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portefeuilles" en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 10.5 cm breed, 4 cm diep en 7.5 cm hoog, is deze pasjeshouder compact en handig om mee te nemen.

Het materiaal van de Jet Set Card Holder is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware geeft een elegante touch aan het geheel. De kleur van deze pasjeshouder is Olive, zoals aangegeven door het merk.

De Jet Set Card Holder heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je pasjes. Daarnaast biedt deze pasjeshouder ook ruimte voor briefgeld, waardoor je al je belangrijke items op één plek kunt bewaren.

Deze pasjeshouder maakt deel uit van de Jet Set serie van Michael Kors. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is de Jet Set Card Holder een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

De productcode van deze pasjeshouder is 34F9GF6D0L. Met het merk Michael Kors ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Bestel nu de Jet Set Card Holder en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies