LouLou Essentiels

Golden Girl Champagne

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Champagne
Merk product code SLB18XS85LG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Golden girl
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Golden Girl van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige champagnekleur die direct in het oog springt.

De Golden Girl portefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10 cm is deze portefeuille compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt hij toch voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze portefeuille is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de Golden Girl ook een buitenvak met ritssluiting, zodat je snel en gemakkelijk bij je kleingeld kunt. De zilverkleurige hardware geeft de portefeuille een moderne en trendy uitstraling.

De Golden Girl behoort tot de populaire serie van LouLou Essentiels en is voorzien van het merkproductcode SLB18XS85LG. Met zijn elegante design en praktische opbergopties is deze portefeuille de perfecte metgezel voor elke fashion-forward vrouw. Bestel nu jouw Golden Girl en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies