Jasper Conran

Ada Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Jasper Conran
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code JCLS12
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

De Ada ritsportefeuille van Jasper Conran is een stijlvolle accessoire die perfect is voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy portemonnee. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt de Ada portefeuille luxe en elegantie uit. De taupe kleur geeft een tijdloze uitstraling aan deze portemonnee, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met een ritssluiting is de Ada portefeuille veilig en handig in gebruik. Het interieur is ontworpen met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je financiële benodigdheden georganiseerd kunt houden. Of je nu onderweg bent of een avondje uit, deze portefeuille is de perfecte metgezel.

Met de Ada ritsportefeuille van Jasper Conran ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat zowel functioneel als modieus is. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies