HVISK

Cardholder Structure Epic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Epic Black
Merk product code H2902

Op zoek naar een stijlvolle en praktische pasjeshouder? Dan is de Cardholder Structure van HVISK de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 10.2 cm breed en 7.5 cm hoog, past deze pasjeshouder gemakkelijk in elke tas of zak.

Deze pasjeshouder is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook duurzaam. HVISK, een bekend merk in de modewereld, heeft deze pasjeshouder in de kleur Epic Black uitgebracht. Met de merkproductcode H2902 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Met de Cardholder Structure van HVISK hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je pasjes. Deze pasjeshouder biedt voldoende ruimte om al je belangrijke pasjes veilig op te bergen. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, deze pasjeshouder is jouw ideale metgezel.

Bestel vandaag nog de Cardholder Structure van HVISK en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Maak je leven gemakkelijker en geef je outfit een trendy touch met deze geweldige pasjeshouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies