Hismanners

Silas Creditcard wallet RFID Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 0.5 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk Hismanners
Merk kleurnaam Black
Merk product code A001
Opberg opties 1 open binnenvak
Stijl Professioneel
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Silas Creditcard wallet RFID van Hismanners de perfecte keuze voor heren. Met zijn professionele uitstraling en hoogwaardige materialen is deze portemonnee een must-have accessoire.

De Silas Creditcard wallet RFID heeft een compact formaat van 10 cm breed, 8 cm hoog en slechts 0.5 cm diep. Hierdoor past hij gemakkelijk in elke broekzak of tas, zonder veel ruimte in te nemen. Het gebruik van echt leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Deze portemonnee biedt voldoende opbergmogelijkheden met zijn 1 open binnenvak. Hier kun je moeiteloos al je pasjes en creditcards kwijt, zonder gedoe met een sluiting. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot al je benodigdheden.

Hismanners, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Silas Creditcard wallet RFID is geen uitzondering. Met de merkkleur Black en de productcode A001 straalt deze portemonnee klasse en elegantie uit.

Of je nu op zoek bent naar een portemonnee voor dagelijks gebruik of voor zakelijke gelegenheden, de Silas Creditcard wallet RFID is de ideale keuze. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies