Herschel Supply Co.

Roy RFID Black Grayscale Plaid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Grayscale Plaid
Merk product code 10363
Ruimte voor briefgeld True
Type sluiting Geen sluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele portemonnee? Dan is de Roy RFID van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portefeuilles" en is perfect voor volwassenen.

De Roy RFID heeft een afmeting van 11 cm breed, 2 cm diep en 9 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk in je zak of tas past. Het materiaal is gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur.

Met de opvallende Black Grayscale Plaid kleur en het unieke ontwerp van Herschel Supply Co., zul je zeker de aandacht trekken. De portemonnee heeft geen sluiting, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot je pasjes en briefgeld.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is de RFID-bescherming. Dit betekent dat je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen elektronische diefstal. Je kunt dus met een gerust hart je pasjes en geld opbergen.

Met de Roy RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. ben je niet alleen trendy, maar ook goed beschermd. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies