Herschel Supply Co.

Charlie RFID Gargoyle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.2 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.6 cm
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Gargoyle
Merk product code 10360

De Charlie RFID is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Herschel Supply Co. Deze portefeuille behoort tot de categorie "Pasjes portefeuilles". Met een breedte van 10.2 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7.6 cm is deze portefeuille compact en handig in gebruik.

De Charlie RFID is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een veilige opslag voor al je pasjes. Met de RFID-bescherming ben je beschermd tegen ongewenst uitlezen van je persoonlijke gegevens. Zo kun je met een gerust hart je pasjes opbergen en meenemen.

Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Charlie RFID is uitgevoerd in de kleur "Gargoyle", wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Met de merkproductcode 10360 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Met de Charlie RFID pasjeshouder ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. Deze portefeuille is een must-have accessoire voor iedereen die zijn pasjes veilig en stijlvol wil opbergen. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en het design van de Charlie RFID!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies