Herschel Supply Co.

Charlie RFID Copen Blue Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.2 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.6 cm
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Copen Blue Crosshatch
Merk product code 10360

De Charlie RFID van Herschel Supply Co. is een stijlvolle pasjeshouder voor volwassenen. Met een breedte van 10.2 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7.6 cm, is deze portefeuille compact en handig in gebruik. De pasjeshouder is uitgevoerd in de kleur Copen Blue Crosshatch, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

De Charlie RFID is voorzien van RFID-bescherming, waardoor je pasjes beschermd zijn tegen ongewenst uitlezen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van een product dat lang meegaat.

Met de Charlie RFID pasjeshouder heb je altijd al je belangrijke pasjes bij de hand. Of je nu onderweg bent of op reis gaat, deze portefeuille biedt voldoende ruimte voor al je pasjes. Met de handige indeling kun je je pasjes overzichtelijk opbergen en snel terugvinden.

Ben je op zoek naar een praktische en trendy pasjeshouder? Kies dan voor de Charlie RFID van Herschel Supply Co. en geniet van stijl en functionaliteit in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies