Herschel Supply Co.

Charlie RFID Black Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Black
Merk product code 10360
Serie Charlie

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je moderne levensstijl? Dan is de Charlie RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Met zijn slanke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze portemonnee een must-have accessoire voor volwassenen.

De Charlie RFID pasjeshouder heeft een breedte van 10 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7.5 cm, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak of tas past. Het duurzame polyester materiaal zorgt ervoor dat deze portemonnee lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.

Met zijn zwarte kleur en minimalistische ontwerp is de Charlie RFID pasjeshouder zowel tijdloos als trendy. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 10360 en de serie "Charlie" ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product.

Maak je geen zorgen over de veiligheid van je pasjes, want de Charlie RFID pasjeshouder is voorzien van RFID-bescherming. Dit betekent dat je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen elektronische diefstal. Zo kun je met een gerust hart je pasjes opbergen en genieten van het gemak en de stijl van deze portemonnee.

Wacht niet langer en upgrade je portemonnee met de Charlie RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies