Guess

Aviana Slg Card And Coin Purse Latte Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Polyester
Merk Guess
Merk kleurnaam Latte Black
Merk product code SWJB84
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Aviana
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Aviana Slg Card And Coin Purse van Guess perfect voor jou! Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een moderne uitstraling.

De Aviana Slg Card And Coin Purse is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De portemonnee heeft een afmeting van 10 cm breed, 4 cm diep en 9 cm hoog, waardoor hij perfect in je handtas past.

Met de handige druksluiting kun je de portemonnee gemakkelijk openen en sluiten. Binnenin vind je ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je essentials georganiseerd kunt bewaren. De Aviana Slg Card And Coin Purse is onderdeel van de Aviana serie van Guess en heeft de kleurnaam "Latte Black". De productcode van deze portemonnee is SWJB84.

Met de Aviana Slg Card And Coin Purse van Guess heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een trendy accessoire dat je outfit helemaal compleet maakt. Bestel nu en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies