Fjallraven

Zip Card Holder Dark Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Olive
Merk product code F24218
Ruimte voor briefgeld True
Type sluiting Ritssluiting
Waterdichtheid Waterdicht

De Zip Card Holder van Fjallraven is een stijlvolle pasjeshouder die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7 cm, is deze pasjeshouder compact en handig om mee te nemen. Gemaakt van duurzaam G1000 materiaal, biedt deze houder een waterdichte oplossing voor het veilig bewaren van je pasjes.

De Zip Card Holder heeft een ritssluiting, waardoor je pasjes veilig opgeborgen blijven. Met ruimte voor briefgeld is deze pasjeshouder niet alleen praktisch, maar ook functioneel. De donkergroene kleur, ook wel bekend als Dark Olive, geeft een trendy en eigentijdse uitstraling aan deze pasjeshouder.

Met de merkproductcode F24218 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze pasjeshouder is daar geen uitzondering op. Of je nu op zoek bent naar een pasjeshouder voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de Zip Card Holder is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies