Fjallraven

Kanken Card Wallet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Black
Merk product code F23780
Opberg opties 1 open buitenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een compacte portemonnee die perfect past bij je Kanken-rugzak? Dan is de Kanken Card Wallet van Fjallraven precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 11 cm breed, 2 cm diep en 7.5 cm hoog is deze portemonnee ideaal voor volwassenen.

De Kanken Card Wallet is gemaakt van duurzaam G1000-materiaal, wat betekent dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur van het merk Fjallraven geeft een stijlvolle en tijdloze uitstraling aan deze portemonnee. Met de ritssluiting kun je je geld en kaarten veilig opbergen, terwijl het open buitenvak gemakkelijke toegang biedt tot je meest gebruikte kaarten.

Deze portemonnee biedt niet alleen ruimte voor briefgeld, maar ook voor muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten in je zakken! De Kanken Card Wallet maakt deel uit van de populaire Kanken-serie, waardoor hij perfect past bij je andere Kanken-accessoires.

Met de Kanken Card Wallet hoef je nooit meer te zoeken naar je kaarten en geld. Deze compacte en praktische portemonnee is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle manier om zijn geld en kaarten te organiseren. Bestel vandaag nog jouw Kanken Card Wallet en geniet van het gemak en de kwaliteit die Fjallraven te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies