BURKELY

Fundamentals Antique Avery Creditcardholder Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 0.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 0002415.56
Serie Fundamentals
Type sluiting Geen sluiting

De Fundamentals Antique Avery Creditcardholder is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Burkely. Met zijn afmetingen van 10.5 cm breed, 0.5 cm diep en 7.5 cm hoog is deze portefeuille perfect voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur cognac, straalt dit product kwaliteit en klasse uit.

Deze creditcardhouder behoort tot de Fundamentals serie van Burkely en heeft een uniek kenmerk: geen sluiting. Dit zorgt voor een gemakkelijke en snelle toegang tot je pasjes. Met de merkproductcode 0002415.56 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product.

Met de Fundamentals Antique Avery Creditcardholder heb je al je pasjes georganiseerd en binnen handbereik. Of je nu op weg bent naar je werk, een avondje uit of op reis, deze pasjeshouder is een praktische en stijlvolle keuze. Bestel nu en geniet van het gemak en de luxe die deze portefeuille te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies