BURKELY

Antique Avery Cc Wallet Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 8000411.56
Ruimte voor muntgeld True
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.1 l

De Antique Avery Cc Wallet is een stoere portemonnee van het merk Burkely. Deze portemonnee behoort tot de categorie Pasjes portefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 11 cm is deze portemonnee compact en handig om mee te nemen.

Het materiaal van de Antique Avery Cc Wallet is leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De portemonnee heeft een zilverkleurige hardware, wat een mooi contrast creëert met de zwarte kleur van het merk. De productcode van deze portemonnee is 8000411.56.

De Antique Avery Cc Wallet biedt voldoende ruimte voor al je pasjes en muntgeld. Met een ritssluiting blijven je waardevolle spullen veilig opgeborgen. Met een volume van 0.1 liter is deze portemonnee compact, maar biedt toch genoeg ruimte voor al je essentials.

De Antique Avery Cc Wallet is onderdeel van de Antique Avery serie, wat staat voor een stoere en tijdloze stijl. Met deze portemonnee maak je een fashion statement en ben je altijd goed georganiseerd. Kies voor kwaliteit en stijl met de Antique Avery Cc Wallet van Burkely.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies