BURKELY

Antique Avery Cc Wallet Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 8000411.56
Ruimte voor muntgeld True
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.1 l

De Antique Avery Cc Wallet is een stoere portemonnee van het merk Burkely. Deze portemonnee behoort tot de categorie Pasjes portefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 11 cm is deze portemonnee compact en handig om mee te nemen.

Het materiaal van de Antique Avery Cc Wallet is leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft de portemonnee een stijlvolle touch. De portemonnee heeft een ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen.

De Antique Avery Cc Wallet biedt voldoende ruimte voor al je pasjes en heeft zelfs een apart vakje voor muntgeld. Met een volume van 0.1 liter is deze portemonnee compact, maar biedt toch genoeg opbergruimte.

De Antique Avery Cc Wallet maakt deel uit van de Antique Avery serie van Burkely. De kleur van deze portemonnee is bruin, wat zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. De productcode van deze portemonnee is 8000411.56.

Als je op zoek bent naar een stoere en praktische portemonnee van hoogwaardige kwaliteit, dan is de Antique Avery Cc Wallet van Burkely de perfecte keuze voor jou.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies