The Little Green Bag

Wallet Heath Flamingo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Flamingo
Merk product code 201006
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Wallet Heath van The Little Green Bag precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Tri-Fold Portefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Wallet Heath heeft een afmeting van 12 cm breed, 12 cm hoog en 2 cm diep. Het is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor het zowel duurzaam als trendy is. Het merk, The Little Green Bag, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Wat deze portemonnee echt uniek maakt, is de prachtige kleur genaamd Flamingo. Het voegt een vleugje speelsheid en levendigheid toe aan je dagelijkse look. Met de handige druksluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen en gemakkelijk openen wanneer je ze nodig hebt.

Of je nu op zoek bent naar een portemonnee voor jezelf of als cadeau voor een speciaal iemand, de Wallet Heath is een uitstekende keuze. Het combineert functionaliteit met stijl en zal zeker indruk maken. Bestel vandaag nog jouw eigen Wallet Heath en geniet van de perfecte accessoire voor elke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies