The Little Green Bag

Wallet Heath Lila

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Lila
Merk product code 201006
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij je past? Dan is de Wallet Heath van The Little Green Bag een absolute must-have! Deze tri-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 12 cm breed, 12 cm hoog en 2 cm diep. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Wallet Heath is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het lila kleurenschema van dit merkproduct geeft een trendy en vrouwelijke uitstraling. Met de merkproductcode 201006 weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een portemonnee voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de Wallet Heath biedt voldoende ruimte voor al je pasjes, briefgeld en muntgeld. Met zijn praktische formaat past hij gemakkelijk in elke handtas of broekzak. Laat jezelf stralen met deze fashionable tri-fold portefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies