Ted Baker

Bita Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 254037
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting

Maak kennis met Bita, een trendy overslagportefeuille van het gerenommeerde merk Ted Baker. Deze portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met zijn afmetingen van 19 cm breed, 9 cm hoog en 3 cm diep, is hij compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt hij toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Bita overslagportefeuille is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, met goudkleurige hardware die een vleugje luxe toevoegt aan het ontwerp. De druksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het elegante ontwerp een modieuze uitstraling geeft.

Wat deze portefeuille echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Hij beschikt over een binnenvak met ritssluiting, perfect voor het veilig bewaren van je waardevolle spullen. Daarnaast is er ook een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het snel kunnen pakken van je pasjes of kleingeld. En als kers op de taart is er nog een open binnenvak waar je gemakkelijk je briefgeld kunt opbergen.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, met de Bita overslagportefeuille heb je altijd alles bij de hand. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van meerdere portemonnees. Deze portefeuille biedt alles wat je nodig hebt in één stijlvol accessoire.

Maak een statement met de Bita overslagportefeuille van Ted Baker. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies