Kipling

Money Land Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting
Volume 0.0 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische overslagportefeuille? Dan is de Money Land van Kipling precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 18.5 cm breed, 3 cm diep en 10 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen. De zilverkleurige hardware geeft een moderne uitstraling aan het geheel.

De Money Land is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. De kleur van de portefeuille is Black Noir, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft.

Wat deze portefeuille echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken, heb je voldoende ruimte om al je essentials georganiseerd te houden. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere kleine items wilt opbergen, deze portefeuille biedt de juiste oplossing.

De druksluiting zorgt ervoor dat je portefeuille veilig gesloten blijft, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk in je tas of zak kunt meenemen. Met een volume van 0.0 l neemt de Money Land niet veel ruimte in beslag, maar biedt hij wel alle functionaliteit die je nodig hebt.

Investeer in de Money Land overslagportefeuille van Kipling en geniet van een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een goed georganiseerde portefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies