Berba

121-920 Chamonix Dust

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Dust
Merk product code 121-920
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Chamonix
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

De 121-920 Chamonix is een stoere overslagportefeuille voor dames. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11 cm is deze portefeuille compact en handig in gebruik. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne uitstraling aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze portefeuille van het merk Berba een duurzame keuze. De kleur van het leer is Dust, wat zorgt voor een unieke en trendy look. De productcode van deze portefeuille is 121-920, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Berba-product in handen hebt.

De Chamonix-serie staat bekend om zijn praktische opbergmogelijkheden, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting heb je voldoende ruimte om al je benodigdheden georganiseerd te houden. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld en muntgeld, waardoor je al je financiële zaken op één plek kunt bewaren.

Met een ritssluiting als sluiting is je geld en andere waardevolle spullen veilig opgeborgen. Of je nu onderweg bent of gewoon een avondje uit, deze portefeuille biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies