Secrid

Moneyband cobalt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Secrid
Merk kleurnaam cobalt
Size info Het betreft alleen de band

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je geld en pasjes bij elkaar te houden? Dan is de Moneyband van Secrid de perfecte keuze voor jou. Deze Moneyband behoort tot de categorie Moneybands en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Moneyband heeft een breedte van 6.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 2.5 cm. Het materiaal waarvan deze band is gemaakt, is polycarbonaat. Met zijn opvallende cobalt kleur, voegt deze Moneyband een vleugje stijl toe aan je dagelijkse outfit.

Het betreft alleen de band, dus je kunt deze eenvoudig combineren met je favoriete portemonnee of pasjeshouder. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, de Moneyband zorgt ervoor dat je geld en pasjes veilig en georganiseerd blijven.

Wacht niet langer en upgrade je accessoirecollectie met de trendy en functionele Moneyband van Secrid. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze Moneyband te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies