Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Moneybands

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Moneybands

Moneybands zijn handige elastische banden die u aan je kaartbeschermer toevoegen. Een kaartbeschermer is een portemonnee waarin kaarten kunnen worden in opgeslagen. Op deze manier hoeft u niet met een grote portemonnee rond te lopen en kan u gemakkelijk al uw belangrijke kaarten bij de hand houden. Een moneyband is erg handig om toe te voegen aan de kaartbeschermer. De geldbanden zijn gemaakt van elastisch materiaal en kunnen rond de kaartbeschermer worden geplaatst. Op deze manier kan u gemakkelijk wat cash geld of een business kaart clippen achter de geldband. De moneyband neemt geen extra ruimte in beslag en is compact van formaat. Op deze manier past het perfect rond de kaartenhouder van Secrid. 


Moneybands van Secrid

Wilt u wat extra's toevoegen aan uw Cardprotector van Secrid? Dit kan met de Moneyband! De Secrid Money Band is een handige toevoeging aan de Secrid Cardprotector, in de vorm van een elastische band. U kan het gemakkelijk rond uw Secrid portemonnee schuiven. Een leuke en originele toevoeging aan verschillende portefeuilles. De elastische stoffenband kan worden gebruikt om cash geld en visitekaartjes achter de portemonnee te plaatsen, of om twee Cardprotectors aan elkaar te sluiten. De elastische band houdt alles netjes op zijn plaats! Dit zorgt ervoor dat al uw belangrijkste spullen netjes op hun plaats blijven.

De moneybands van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende versies, dus u kan altijd een Secrid moneyband vinden die het beste bij uw persoonlijke stijl past. Binnen onze collectie vindt u de volgende stijlen: Cobalt, Pergola, Central park, Groove, Highway, Pier, No entry, Concrete en Light stream. Secrid's geldbands kunnen worden bevestigd aan alle kaartbeschermers van dit merk. Kies een mooie kleur die bij jouw stijl past. Dit geeft de kaartbeschermer een unieke look!

Vindt uw perfecte Moneyband bij The Little Green Bag!


Bestel online een Moneyband

Hebt u een handige moneyband gevonden? U zult altijd iets vinden wat goed is voor u en uw stijl. Bestel uw artikel online en ervaar alle voordelen. Binnen een paar muisklikken bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe aankoop. Wij gaan direct aan de slag met uw bestelling. Als u uw bestelling op een werkdag voor 12 uur plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden!