Tommy Hilfiger

Johnson CC Flap Coin Pocket black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Leer
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam black
Merk product code AM0AM00660
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Johnson CC Flap Coin Pocket van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor heren en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 13 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9.5 cm, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu briefgeld, muntgeld of pasjes wilt opbergen, deze portefeuille heeft het allemaal.

De Johnson CC Flap Coin Pocket is uitgevoerd in een tijdloze zwarte kleur, waardoor hij moeiteloos te combineren is met elke outfit. De merknaam Tommy Hilfiger staat garant voor kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in dit product.

Met de merkproductcode AM0AM00660 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger item in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Johnson CC Flap Coin Pocket en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies