Tommy Hilfiger

Johnson CC and Coin Pocket brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Leer
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam brown
Merk product code AM0AM00659
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Johnson CC en Coin Pocket van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor heren en is gemaakt van hoogwaardig leer in een prachtige bruine kleur.

Met een breedte van 10 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 12.5 cm, is deze portefeuille compact genoeg om in je broekzak of tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het interieur is voorzien van vakken voor briefgeld en muntgeld, zodat je alles georganiseerd kunt houden.

De Johnson CC en Coin Pocket is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Het Tommy Hilfiger merklogo op de portefeuille voegt een vleugje luxe toe aan je look. Met de merkproductcode AM0AM00659 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger item in handen hebt.

Wacht niet langer en upgrade je accessoirecollectie met de Johnson CC en Coin Pocket van Tommy Hilfiger. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies