The Little Green Bag

Wallet Heath Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 201147
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 8 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting

De Wallet Heath Croco is een stijlvolle bi-fold portefeuille voor dames. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm, is deze portefeuille compact en handig om mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit.

Het merk achter deze portefeuille is The Little Green Bag, een bekende naam in de modewereld. De kleur van deze portefeuille is zwart, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Met de merkproductcode 201147 weet je dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

De Wallet Heath Croco biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en 8 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor deze portefeuille praktisch is voor dagelijks gebruik.

De druksluiting zorgt ervoor dat je portefeuille veilig gesloten blijft, zonder gedoe met ritsen of knopen. Met de Wallet Heath Croco ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook nog eens stijlvol voor de dag. Bestel deze trendy portefeuille vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies