Ted Baker

Alyssaa black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam black
Merk product code 243543
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect bij jouw outfit past? Maak kennis met Alyssaa, een trendy bi-fold portefeuille van het bekende merk Ted Baker. Met zijn elegante zwarte kleur en goudkleurige hardware is deze portefeuille een echte eyecatcher.

De Alyssaa portefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9.5 cm, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al jouw essentials.

Speciaal ontworpen voor dames, is deze portefeuille voorzien van een handige druksluiting. Hierdoor blijven al jouw waardevolle spullen veilig opgeborgen. Daarnaast beschikt de Alyssaa portefeuille over aparte vakjes voor briefgeld en muntgeld, waardoor je altijd georganiseerd blijft.

Met de Alyssaa portefeuille van Ted Baker ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. De subtiele merkdetails, zoals de merknaam en productcode, voegen een vleugje luxe toe aan deze accessoire. Laat jezelf stralen met Alyssaa, de perfecte portefeuille voor elke fashionista!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies