O My Bag

Joshua Wallet naturel classic

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk O My Bag
Merk kleurnaam naturel classic
Merk product code OMB-E098
Opberg opties 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Joshua Wallet van O My Bag echt iets voor jou! Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een tijdloos design dat nooit uit de mode raakt.

De Joshua Wallet is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het natuurlijke klassieke kleurenschema van O My Bag geeft deze portemonnee een elegante en tijdloze look.

Met een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact genoeg om in je tas mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het heeft een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Joshua Wallet heeft een open binnenvak waar je gemakkelijk je briefgeld kunt opbergen. Daarnaast is er ook ruimte voor muntgeld, zodat je al je geld op één plek kunt bewaren. Deze portemonnee is praktisch en functioneel, zonder in te leveren op stijl.

Met de Joshua Wallet van O My Bag heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een fashion statement. Bestel vandaag nog jouw eigen Joshua Wallet en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies