Kurt Geiger

Kensington Quilt Wallet Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 4708353109
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Kensington
Type sluiting Magneetsluiting

De Kensington Quilt Wallet is een stijlvolle bi-fold portefeuille voor dames. Met zijn afmetingen van 19 cm breed, 3 cm diep en 12 cm hoog, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentiële items. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze portefeuille van het merk Kurt Geiger een perfecte mix van kwaliteit en stijl. De kleur van de portefeuille is pale pink, wat zorgt voor een vrouwelijke en trendy uitstraling. Met de merkproductcode 4708353109 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product.

De Kensington Quilt Wallet biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk je geld, pasjes en andere kleine items georganiseerd houden. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor deze portefeuille praktisch en functioneel is.

De Kensington-serie staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met een magneetsluiting is deze portefeuille eenvoudig te openen en te sluiten, terwijl je items veilig op hun plaats blijven. Of je nu op zoek bent naar een portefeuille voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de Kensington Quilt Wallet is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies