Herschel Supply Co.

Roy Coin Wallet RFID Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black
Merk product code 10766
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Roy Coin Wallet RFID van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Met een breedte van 9 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 2 cm is deze portemonnee compact genoeg om in je zak te passen, maar biedt toch genoeg ruimte voor al je essentials. Gemaakt van duurzaam polyester, is deze portefeuille niet alleen praktisch, maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

De Roy Coin Wallet RFID heeft een zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Het ontbreken van een sluiting maakt het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot je geld en kaarten. Daarnaast heeft deze portemonnee speciale vakjes voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles georganiseerd kunt houden.

Met de merkproductcode 10766 ben je verzekerd van een authentiek product van Herschel Supply Co. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Roy Coin Wallet RFID is daar geen uitzondering op. Bovendien is deze portemonnee voorzien van RFID-bescherming, waardoor je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen skimmers en diefstal.

Kortom, de Roy Coin Wallet RFID is de ideale portemonnee voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het bewaren van hun geld en kaarten. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en kwaliteit die Herschel Supply Co. te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies