Herschel Supply Co.

Roy Coin Wallet RFID Raven Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Raven Crosshatch
Merk product code 10766
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Roy Coin Wallet RFID van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Met een breedte van 9 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 2 cm is deze portemonnee compact genoeg om in je zak te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze portemonnee niet alleen trendy maar ook zeer stevig.

De Roy Coin Wallet RFID is uitgerust met een ruimte voor briefgeld en muntgeld, waardoor je al je geld veilig en georganiseerd kunt bewaren. De portemonnee heeft geen sluiting, wat zorgt voor een moeiteloze toegang tot je geld en kaarten.

Met het merk Herschel Supply Co. weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De portemonnee is verkrijgbaar in de kleur Raven Crosshatch en heeft de productcode 10766. Met zijn informele maar professionele uitstraling is deze portemonnee perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Wacht niet langer en voeg de Roy Coin Wallet RFID toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van een praktische en trendy portemonnee die perfect bij jouw stijl past.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies