Herschel Supply Co.

Roy Coin RFID Peacoat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.2 cm
Diepte 1.9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.9 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat
Merk product code 10766
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je moderne levensstijl? Maak kennis met de Roy Coin RFID van Herschel Supply Co. Deze bi-fold portefeuille is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy accessoire.

De Roy Coin RFID heeft een breedte van 11.2 cm, een diepte van 1.9 cm en een hoogte van 8.9 cm, waardoor het compact genoeg is om in je zak te passen, maar toch voldoende ruimte biedt voor al je essentiële items. Met zijn polyester materiaal en zwarte kleur hardware straalt deze portemonnee een moderne en tijdloze uitstraling uit.

Wat deze portefeuille echt onderscheidt, is de ingebouwde RFID-bescherming. Hierdoor ben je beschermd tegen ongewenst uitlezen van je persoonlijke gegevens en kun je met een gerust hart je pasjes en identiteitsbewijs opbergen. Daarnaast biedt de Roy Coin RFID ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je financiële benodigdheden op één plek kunt bewaren.

Met zijn merknaam "Herschel Supply Co." en kleurnaam "Peacoat" straalt deze portemonnee kwaliteit en stijl uit. De merkproductcode "10766" zorgt ervoor dat je precies het juiste product kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portemonnee voor jezelf of een geweldig cadeau wilt geven, de Roy Coin RFID is een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies