Herschel Supply Co.

Charlie RFID Slate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Slate
Merk product code 10360
Type sluiting Geen sluiting

Maak kennis met de Charlie RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co., een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 10 cm breed, 1 cm diep en 7.5 cm hoog, is deze pasjeshouder perfect om al je belangrijke pasjes veilig en georganiseerd te bewaren.

De Charlie RFID is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en stijlvol is. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pasjeshouder is daar geen uitzondering op. Met zijn merk kleurnaam "Slate" en merk product code "10360", voegt de Charlie RFID een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse stijl.

Wat deze pasjeshouder echt uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel bij je pasjes, zonder gedoe met ritsen of knopen. Dit maakt de Charlie RFID niet alleen praktisch, maar ook erg gebruiksvriendelijk.

Als je op zoek bent naar een pasjeshouder die zowel functioneel als trendy is, dan is de Charlie RFID van Herschel Supply Co. de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze pasjeshouder te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies