Furla

Camelia Medium Compact Wallet Blossom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Blossom
Merk product code WP00314 HSF000 1007
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Camelia
Type sluiting Druksluiting

De Camelia Medium Compact Wallet van Furla is een stijlvolle toevoeging aan je accessoirecollectie. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9 cm is deze portefeuille compact en handig om mee te nemen.

De Camelia Medium Compact Wallet heeft een prachtige goudkleurige hardware, wat een luxe uitstraling geeft aan het geheel. De kleur van het merk, genaamd "Blossom", voegt een vleugje elegantie toe aan deze portefeuille. De merkproductcode is WP00314 HSF000 1007, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Furla-product in handen hebt.

Deze portefeuille biedt voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden. De druksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. De Camelia-serie staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op.

Met de Camelia Medium Compact Wallet van Furla ben je altijd klaar om stijlvol de deur uit te gaan. Bestel deze prachtige portefeuille vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies