Furla

Camelia Medium Compact Wallet Mineral Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Mineral Green
Merk product code WP00314 HSF000 1007
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Camelia
Type sluiting Druksluiting

De Camelia Medium Compact Wallet van Furla is een stijlvolle toevoeging aan je accessoirecollectie. Met zijn compacte formaat en bi-fold ontwerp is deze portefeuille perfect voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy optie.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de mineral green kleurnaam een unieke en trendy uitstraling geeft.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9 cm biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het heeft een druksluiting voor gemakkelijke toegang en beveiliging van je waardevolle spullen.

De Camelia Medium Compact Wallet is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met ruimte voor briefgeld en muntgeld kun je al je financiële benodigdheden georganiseerd houden. Het is een onderdeel van de Camelia serie, wat zorgt voor een samenhangende look met andere accessoires uit dezelfde collectie.

Als je op zoek bent naar een compacte portefeuille die zowel functioneel als modieus is, dan is de Camelia Medium Compact Wallet van Furla de perfecte keuze voor jou. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies