Castelijn Beerens

Vita Wallet black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.6 cm
Diepte 16.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam black
Merk product code 67 7501
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je outfit? Dan is de Vita Wallet van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze bi-fold portefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt.

Met een breedte van 11.6 cm, een diepte van 16.8 cm en een hoogte van 2 cm, is de Vita Wallet compact genoeg om in je zak of tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het interieur is voorzien van een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je je briefgeld en muntgeld gemakkelijk kunt organiseren.

De Vita Wallet is ontworpen voor volwassenen en heeft een zwarte kleur die perfect past bij elke stijl. Met de merkproductcode 67 7501 weet je zeker dat je een authentiek Castelijn Beerens-product in handen hebt. Deze portemonnee is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement.

Wacht niet langer en voeg de Vita Wallet toe aan je collectie accessoires. Met zijn duurzame materiaal en functionele opbergopties, zal deze portefeuille je niet teleurstellen. Bestel nu en geniet van een stijlvolle en georganiseerde manier om je geld bij te houden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies