Castelijn Beerens

Gaucho Billfold Portefeuille zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 12 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam zwart
Merk product code 42 5900
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

De Gaucho Billfold Portefeuille is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Bi-Fold Portefeuilles van onze fashion brand e-commerce retailer. Met een breedte van 10.5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 12 cm, is deze portefeuille perfect formaat voor heren. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit.

Het merk achter deze portefeuille is Castelijn Beerens, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. De kleur van deze portefeuille is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de ruimte voor briefgeld en muntgeld biedt deze portefeuille praktische opbergmogelijkheden voor al je financiële benodigdheden. De portefeuille is ontworpen met functionaliteit in gedachten, zodat je al je essentials georganiseerd kunt houden.

De Gaucho Billfold Portefeuille (productcode: 42 5900) combineert stijl, functionaliteit en kwaliteit op een unieke manier. Het is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy portefeuille.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies