Castelijn Beerens

Gaucho Billfold Portefeuille mocca

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 12 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam mocca
Merk product code 42 5793
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portefeuille? Dan is de Gaucho Billfold Portefeuille van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor heren en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 9 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 12 cm, heeft deze portefeuille de perfecte afmetingen om al je essentiële items veilig op te bergen. Of je nu briefgeld, muntgeld of pasjes wilt meenemen, deze portefeuille biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Gaucho Billfold Portefeuille is uitgevoerd in een stijlvolle mocca kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Het merk Castelijn Beerens staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat deze portefeuille lang meegaat.

Met de handige ruimte voor briefgeld en muntgeld hoef je nooit meer te zoeken naar losse munten of verfrommeld papiergeld. Alles heeft zijn eigen plek in deze goed georganiseerde portefeuille.

Als je op zoek bent naar een portefeuille die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Gaucho Billfold Portefeuille de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de luxe die deze portefeuille te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies