Berba

Chamonix Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Black
Merk product code 121-914
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Chamonix
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portefeuille? Maak kennis met Chamonix, een bi-fold portefeuille van het merk Berba. Met zijn elegante zwarte kleur en zilverkleurige hardware is deze portefeuille een tijdloze toevoeging aan je accessoirecollectie.

De Chamonix portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt voldoende ruimte voor al je essentials. Met een breedte van 9 cm, een hoogte van 14 cm en een diepte van 1.5 cm past hij gemakkelijk in je handtas. Het druksluitingssysteem zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Deze portefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het interieur is voorzien van een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je gemakkelijk je briefgeld en muntgeld kunt organiseren. Geen gedoe meer met losse munten in je tas!

De Chamonix portefeuille maakt deel uit van de gelijknamige serie, wat betekent dat je hem perfect kunt combineren met andere accessoires uit dezelfde collectie. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon onderweg bent, deze portefeuille is een praktische en stijlvolle metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Chamonix bi-fold portefeuille toe aan je winkelmandje. Met zijn tijdloze design en handige opbergopties is dit de perfecte keuze voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies