Hello Spring! Het is eindelijk lente en dat betekent dat Pasen weer voor de deur staat. Een gezellig ontbijt met familie en vrienden kan daarbij niet ontbreken. Maar hoe kleed je een tafel leuk aan? En wat draag je? Geen zorgen; met onderstaande producten kan jij in stijl aan het paasontbijt verschijnen.    

Paasontbijt betekent paaseitjes zoeken 

Niets is fijner om Pasen te vieren met je dierbaren door middel van een ontbijt. Maak het nog gezelliger door de tafel mooi te dekken met een tafelkleed en kandelaren van Zusss. De schattige bekers van Konges Slojd en eetsets van Liewood maken eten nog leuker voor jouw kleintje. Het vinden van paaseitjes is bij veel mensen een onmisbare activiteit. Berg de vondst op in de tassen van Liewood of in de faux fur handtassen van Studio Noos. Daarnaast zijn de tassen ook geweldig voor in het dagelijks leven! 

Zo zie jij er op je paasbest uit  

Als je aan Pasen denkt, denk je aan pastelkleuren. De items van Refined Department en Fabienne Chapot hebben genoeg items die hieraan voldoen. Ga bijvoorbeeld voor een gekleurde top en een opvallende broek. Hierbij is niets te gek en kan je alle kleuren met elkaar combineren. Een paarse broek van Refined Department is te stylen met een blouse van Fabienne Chapot. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om één statement piece te dragen. De oorbellen van LOTT. Gioielli en schoenen van DWRS zijn de finishing touch van elke look. Je bent nu klaar om fashionable aan te schuiven aan het paasontbijt. Alvast een vrolijk Pasen! 


Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies