Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laptop trolleys dames

Laptop trolleys dames

Dames Laptop trolleys

Is bij ieder zakenreisje jouw laptop je belangrijkste bezit? Schaf dan een laptop trolley aan! Een laptop trolley is namelijk onwijs handig als je vaak lange afstanden moet reizen met je laptop. Met een laptop trolley dames is jouw laptop goed beschermd tijdens de reis en heb je nog genoeg ruimte over om zakelijke documenten of persoonlijke eigendommen netjes mee te nemen. De wieltjes onder de mini koffer zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen.
 

Laptop trolleys voor dames

Laptop trolleys hebben een stereotype dat ze gebruikt worden door alleen zakenmannen en een doorsnee zakelijke uitstraling hebben. De laptop trolleys zijn niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor vrouwen. Iedere trolley heeft een eigen laptopmaat. Bij The Little Green Bag hebben we laptop trolleys voor laptops van 15.6 inch en 17.3 inch.

De collectie laptoptassen voor dames wordt steeds groter en aantrekkelijker voor dames. Het is belangrijk dat de laptop trolley een fashion item is, die meer functies biedt dan alleen het dragen van jouw laptop. Neem jij je laptop toch liever mee in een tas, dan is onze uitgebreide collectie laptoptassen voor dames geschikt.
 

Waarom een laptop trolley dames?

Een laptop trolley heeft meerdere voordelen. Zo kan je in zo’n trolley niet alleen je laptop kwijt, maar ook alle overige accessoires die bij jouw laptop en werkdag horen. Hierbij kan je denken aan je laptop oplader, broodblik voor je lunch, portemonnee, notitieblok, sleutels en zakelijke documenten. Een ander voordeel is dat je niet meer hoeft te sjouwen met je spullen, maar ze door de wieltjes onder de laptoptas makkelijk mee kan nemen. Wie wil dat niet?
 

Bestel jouw favoriete laptop trolley online

Heb je jouw toekomstige laptop trolley gespot in onze webshop? Shop deze laptop trolley online. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Zo kan je snel genieten van je nieuwe laptop trolley dames. De verzending is gratis vanaf € 50,-.