Samsonite

Vectura Evo Office Case 15.6 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 123665
Serie Vectura Evo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptoptas? Dan is de Vectura Evo Office Case 15.6 Inch van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Deze laptoptas behoort tot de categorie Laptop sleeves en is ontworpen voor volwassenen.

Met afmetingen van 41 cm breed, 7 cm diep en 30 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor je 15.6 inch laptop. Het laptopvak is speciaal ontworpen om je laptop veilig en beschermd te houden tijdens het reizen.

Deze laptoptas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage en langdurig gebruik. De zwarte kleur geeft een professionele uitstraling en past perfect bij elke outfit.

Met een ritssluiting is het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot je laptop en andere benodigdheden. De tas heeft een volume van 14 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om ook andere items zoals documenten, pennen en mobiele apparaten mee te nemen.

De Vectura Evo Office Case 15.6 Inch is onderdeel van de Vectura Evo serie van Samsonite, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de merkproductcode 123665 ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat aan al je verwachtingen voldoet.

Kies voor de Vectura Evo Office Case 15.6 Inch en ga stijlvol en georganiseerd op pad met je laptop en andere benodigdheden. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze geweldige laptoptas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies